Boek Werelderfgoed Unesco

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

Werelderfgoed is een volledige gids van de mooiste plaatsen en bouwwerken op aarde. Met alle 962 sites op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Inclusief de meest recente nieuwe sites. Elke site bevat een landkaartje, tijdbalk, criteria en een beknopte omschrijving met extra informatie. Met ruim 670 schitterende foto’s biedt deze gids een inspiratiebron om bij weg te dromen of uw reizen te plannen. Onmisbaar om uw blik op de wereld te verruimen. Maar liefst 890 pagina’s dik (!).

Meer info

Op voorraad:

€ 24,95

Productinformatie

Dé gids met beschrijvingen van alle 962 sites op de UNESCO-Werelderfgoedlijst

- Heruitgave bijgewerkt tot januari 2013 met de laatste aanwinsten op de Werelderfgoedlijst
- De enige en volledige gids van alle UNESCO werelderfgoedsites
- Beschrijving en duidelijk kaartje met locatie bij elk monument
- Ruim 670 schitterende foto's
- Inclusief alle Nederlandse en Belgische werelderfgoederen

Werelderfgoed neemt de lezer mee op een indrukwekkende reis langs de meest uitzonderlijke cultuur- en natuurmonumenten ter wereld, verspreid over 157 landen. Algemeen bekend erfgoed als de Chinese Muur, de Akropolis in Athene en de Grand Canyon in de VS, maar ook minder bekend Werelderfgoed als de regenwouden in Australië en traditionele Ashantibouwwerken in Ghana. Ook al het Nederlands en Belgisch werelderfgoed staat erin: van de grachtengordel van Amsterdam tot de Vlaamse begijnhoven.

UNESCO staat voor United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. Alleen plaatsen of bouwwerken die voldoen aan de strenge eisen van het Werelderfgoedcomité worden op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Een plek op de lijst blijkt vaak van onschatbaar belang voor het behoud van plaatsen en bouwwerken met een culturele en natuurlijke waarde en schoonheid


Paperback - 890 pagina's - 211 x 163 x 55 mm

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Boek Werelderfgoed Unesco