De Tuin op Tafel 04 2015

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

In het oogstnummer van De Tuin op Tafel vertelt hoofdredacteur Angelo Dorny hoe je die heerlijke, rijke oogst uit je moestuin het beste kunt bewaren en verwerken. Ook bezocht hij de oogstdag bij kwekerij Noordwijk Buiten, waar de familie Janson een ode brengt aan al wat nieuw of reeds vergeten is, van yakon tot oca! Maar wist je dat je ook nu, met de herfst voor de deur, nog van alles kunt zaaien en planten, van radijs en winterpostelein tot spinazie? En natuurlijk geven we je weer heerlijke en haalbare recepten. Verder in De Tuin op Tafel:
- Zelf kweken: witlof en paddenstoelen
- De Foodtruck van Conny Van Wauwe
- Terug van weggeweest: inmaken en wecken
- Pompoenen in alle kleuren en vormen
- Moestuinieren onder glas
Meer info

Op voorraad:

€ 6,95

Productinformatie

De Tuin op Tafel, een gezellig en vooral smakelijk tijdschrift waarin de liefde voor de moestuin centraal staat.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: De Tuin op Tafel 04 2015