Blu-Ray Seven Ages of Starlight

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

DVD Seven Ages of Starlight
Deze tweedelige BBC-documentaire neemt je mee op een fantastische reis door de sterren. Van de oeroude rode reus tot de spectaculaire explosieve supernova, van de mysterieuze zwarte gaten tot onze eigen zon - een ster in de beste jaren van zijn leven. Elke fase van de sterren is magnifiek en betoverend. Ondersteund door de nieuwste technologie, prachtige computer special effects en toonaangevende astronomen.

Meer info

Op voorraad:

€ 20,99

€ 16,50


Productinformatie

Seven Ages of Starlight
Deze Blu-ray neemt je mee op een geweldige reis door de sterren die onze hemel ´s nachts verlichten. Wij zien het als kleine sterren, maar achter elke ster schuilt een boeiend verhaal. De oeroude rode reus, de spectaculair explosieve supernova, de mysterieuze zwarte gaten en onze eigen zon - een ster in de hoogtijjaren van zijn leven. Elke fase van de sterren is betoverend en verteld een geweldig verhaal.

Seven Ages of Starlight laat zien hoe nauw we verbonden zijn met het universum om ons heen. We zijn sterrenstof, tot leven gekomen door de energie van onze dichtstbijzijnde ster, de zon. Astronomie heeft veel geheimen ontrafeld over onze planeet, het universum en onze plek daarin. Wie weet kunnen we zelfs wel één van de grootste mysteries van de wetenschap oplossen: Hoe is het heelal ontstaan?

- 1 Disc
- Speelduur totaal 90 minuten
- Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Blu-Ray Seven Ages of Starlight