Blu-ray box Borgia

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

Ga mee terug in de tijd met deze fantastische 12-delige serie Borgia; een episch en meeslepend meesterwerk. Het is de tijd van Da Vinci en Michelangelo. Aan het hoofd van het Vaticaan staat een man met ongelofelijke macht: Paus Alexander VI, wiens echte naam Rodrigo Borgia is. Zijn heerschappij over Rome zal de zwartste periode uit de kerkelijke geschiedenis worden.... In twaalf afleveringen volgen we Borgia's opkomst in het Vaticaan, zijn sluwe politieke spelletjes, de intriges binnen zijn familie, zijn strijd tegen de Franse koning en zien we hoe Borgia zijn volwassen kinderen inzet als pionnen in een schaakspel....

Speelduur: 695 minuten (12 afleveringen op 4 discs)

Meer info

Op voorraad:

€ 44,99

€ 29,99


Productinformatie

In Engeland regeerden de Tudors, in Rome de Borgia's...

Het was de tijd van Da Vinci en Michelangelo. Een tijd van creativiteit en intellectuele prestaties. Maar het was ook de tijd van Machiavelli, van wetteloosheid, oorlog en zedeloosheid. Het hart van de wereldorde was het Vaticaan, dat ingreep bij conflicten tussen landen. Aan het hoofd van het Vaticaan stond een man met ongelofelijke macht: Paus Alexander VI. Zijn heerschappij over Rome zou de zwartste periode uit de kerkelijke geschiedenis worden. Zijn echte naam wordt tot op de dag van vandaag in verband gebracht met meedogenloosheid, machtswellust en moreel verval: Rodrigo Borgia.

In twaalf afleveringen volgen we Borgia's opkomst in het Vaticaan, zijn sluwe politieke spelletjes, de intriges binnen zijn familie, zijn strijd tegen de Franse koning en zien we hoe Borgia zijn volwassen kinderen inzet als pionnen in een schaakspel: de gewelddadige Juan, de priester-in-opleiding Cesare, zijn wellustige dochter Lucrezia en de jonge Goffredo. Een episch en meeslepend meesterwerk!

Afleveringen:
1492
Ondata di calore
A Sacred Vow
Wisdom of the Holy Spiri
The Bonds of Matrimony
Legitimacy
Maneuvers
Prelude to an Apocalypse
The Invasion of Rome
Miracles
God's Monster
The Serpent Rises

Speelduur: 695 minuten (12 afleveringen op 4 discs)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Blu-ray box Borgia