DVD-box Hitler en zijn Helpers

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

In deze 8-delige dvd-box maakt u kennis met Hitler en zijn belangrijkste helpers. Samen bepaalden zij de vernietigende koers van Nazi-Duitsland.
Deze helpers hadden verschillende achtergronden en beweegredenen voor hun absolute trouw aan “Der Führer”. Uiteindelijk vond eenieder de dood in de jacht naar macht en Hitler’s waardering

Meer info

Op voorraad:

€ 34,95

€ 29,95


Productinformatie

In deze 8-delige dvd-box maakt u kennis met Hitler en zijn belangrijkste helpers.
Samen bepaalden zij de vernietigende koers van Nazi-Duitsland welke uiteindelijk zou leiden tot meer dan 50 miljoen doden en de totale ondergang van het Duitse Rijk.
Hitler was de onvoorwaardelijke leider van Nazi-Duitsland, zijn helpers waren op verschillende manieren belangrijk voor zijn absolute macht! Sommigen konden hem beïnvloeden, anderen voerden enkel zijn krankzinnige bevelen uit.
Deze helpers hadden verschillende achtergronden en beweegredenen voor hun absolute trouw aan “Der Führer”. Uiteindelijk vond eenieder de dood in de jacht naar macht en Hitler’s waardering. De droom van een almachtig Duitsland werd een dodelijke nachtmerrie voor hen en voor miljoenen anderen!

Speelduur: 680 minuten
Engels of Duits gesproken, Nederlands ondertiteld

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: DVD-box Hitler en zijn Helpers