Het Oude Egypte 8 DVD BOX

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

Unieke dvd-box met 4 verschillende series over het oude Egypte:


*Ramses & Nefertiti


*Het Oude Egypte*


*King Tutankhamun Unwrapped*


*Life and Death in Egypt


De box:• 8 dvd’s• Totale speelduur577 minuten, 9,5 uur.• Nederlands ondertiteld• Exclusief via Historiaverkrijgbaar

Meer info

Op voorraad:

€ 29,95

€ 14,95


Productinformatie

Ramses & Nefertiti (1 dvd) Nefertiti was de machtigste koningin die Egypte ooit heeft gekend. Koning Ramses III was de laatste grote farao van het oude Egypte. Als hij sterft komt het Egyptische gouden tijdperk tot een plotseling einde. Hun leven en dood zijn met raadsels omgeven. In deze documentaire bent u getuige van het hypermoderne onderzoek dat voor eens en altijd duidelijkheid zal verschaffen en over deze mythische koning en koningin!

King Tutankhamun Unwrapped (2 dvd’s) Koning Toetanchamon is legendarisch, maar wat weten we werkelijk van hem? Al langer dan een eeuw vragen we ons af wie Toetanchamon werkelijk was. Met behulp van de laatste technologie en geavanceerde DNA-tests geeft dezedocumentaire antwoorden op eeuwenoude vragen. In combinatie met CT-scans, forensische technologie en antropologie ontrafelt dr. Hawass nu voor het eerst de mysteries rond de grootste historische ontdekking ooit: Toetanchamon.

Het Oude Egypte (4 dvd’s) Beleef de geschiedenis van Egypte in de oudheid door de ogen van grote avonturiers en archeologen en zie hoe hun adembenemende ontdekkingen oeroude geheimen ontrafelen. Zo worden lang verborgen mysteries over onder anderen Toetanchamon en Ramses II opgehelderd. Howard Carter neemt u mee naar de Vallei der Koningen, waar hij de grootste archeologische ontdekking van de 20e eeuw doet.

Life and Death in Egypt (1 dvd’s) Voor de oude Egyptenaren was de dood een deel van de levensreis die tot in de eeuwigheid voortduurt. Zij vierden het afscheid van het leven door hun doden met bijzondere rituelen als mummies te begraven in tombes en dodentempels. De farao’s, de goden op aarde, werden begraven met ongelofelijke schatten en namen zo veel van hun rijkdommen mee naar het hiernamaals. Zij vonden een laatste rustplaats in tombes en piramides, gemaakt door vele duizenden werklui die hun leven gaven voor deze onovertroffen bouwwerken.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Het Oude Egypte 8 DVD BOX