Scandinavian Living 2017 05 + Food Kerst 2017

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

Een heerlijk dubbel-pakket in hygge kerstsfeer: het nieuwste nummer van Scandinavian Living samen met de Food Kerstspecial voor een extra fijne prijs, van € 14,90 voor slechts € 9,95. Alles-in-1 voor een kerstvrije stress!

In dit nummer van Scandinavian Living:

- Thema: hygge! Buiten koud, binnen warm
- Funky jaren 1970 anno nu
- Intelligent penthouse in Kopenhagen
- Luxe appartement in New York met Deens interieur
- Cityguide van Helsinki
- Landelijke idylle met de natuur als naaste buurIn de Food Kerstspecial vind je complete kerstmenu's en feestelijke recepten voor een stressvrije kerst. Of je nu zin hebt in heerlijke tapas, vegetarische gerechten, kerstklassiekers met een twist, een Indonesisch menu, gerechten van de barbecue of een menu met vis in de hoofdrol.
Meer info

Op voorraad:

€ 14,90

€ 9,95


Productinformatie

Scandinavian Living Volg de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Het vertegenwoordigt alles waar Scandinavië bekend om staat: het tijdloze design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Neem een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en ontdek de nieuwste design objecten en mondiale trends. Food Kerstspecial Complete kerstmenu's en de feestelijke recepten voor een stressvrije kerst. Of je nu zin hebt in heerlijke tapas, vegetarische gerechten, kerstklassiekers met een twist, een Indonesisch menu, gerechten van de barbecue of een menu met vis in de hoofdrol. Daarnaast zijn er onder andere feestelijke bakrecepten, lekkere winterse drankjes, zelfgemaakte broden voor bij de kerstbrunch, recepten voor de kids en de lekkerste rollades in het magazine opgenomen. Alle recepten zijn duidelijk omschreven, waarbij is omschreven wat je van tevoren kunt doen en welke handelingen vlak voor serveren. Hierdoor sta je tijdens het diner niet continue in de keuken en kun je samen met je gasten van de feestdagen genieten.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Scandinavian Living 2017 05 + Food Kerst 2017