Food Kerstspecial 2015

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

De Food Kerstspecial biedt een grote variëteit aan feestelijke menu’s en recepten en lekkere winterse gerechten. Alle recepten zijn duidelijk omschreven zodat deze niet kunnen mislukken. Hierdoor is het magazine een smaakvolle inspiratiebron voor iedere kookliefhebber.


* 99 gerechten voor kerst & winter * luxe kerstdiners * feestelijk Aziatisch * Puur Italiaans * Groenten op het kerstmenu * hemelse soepen * koken met bier * cocktails *

Meer info

Op voorraad:

€ 6,99

Productinformatie

Verheug jij je al op de feestdagen? Op lekker lang tafelen met familie of vrienden? Waarschijnlijk ben je in dit geval al bezig om te bedenken wat je op het kerstmenu wilt zetten. De Food Kerstspecial biedt je hierbij de helpende hand. Het magazine bevat diverse uitgebreide en complete menu’s, maar bijvoorbeeld ook een mix & match keuzemenu. Alle amuses, voor-, hoofd-, bij- en nagerechten zijn zo op elkaar afgestemd dat de smaken altijd met elkaar in balans zijn. Ongeacht welk gerecht je voor welke gang kiest. Naast de vele feestelijke gerechten tref je in de Food Kerstspecial ook de lekkerste winterse gerechten, smakelijke cocktails en handige tips.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Food Kerstspecial 2015