Paleo Kerst 2017

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor Kerst? De complete kerstmenu’s en de feestelijke recepten in deze Paleo kerst special geven je inspiratie en bieden volop keuze. Of je nu zin hebt in een traditioneel kerstdiner, kerst op z'n Italiaans of een bijzonder Indiaas feestmaal.. Deze special bevat voor ieder wat wils.

Daarnaast zijn er onder andere een uitgebreid kerstontbijt of brunch, paleo partyhapjes, lekkere winterse drankjes en kerstcadeautjes uit eigen keuken. De recepten zijn niet moeilijk en duidelijk omschreven. En nog fijner, je hoeft niet lang in de keuken te staan, zodat je samen met je gasten van de feestdagen genieten.

Meer info

Op voorraad:

€ 4,95

Productinformatie

Houd je van lekker eten, ben je zuinig op je gezondheid, verlang je soms naar meer energie of kost het je moeite om op je streefgewicht te komen en te blijven? Maak dan kennis met Paleo lifestyle, een inspirerend magazine vol recepten, tips en informatie over deze gezonde en populaire levenswijze. De Paleo lifestyle is gebaseerd op de eetgewoonten van onze voorouders en dit magazine bewijst dat je op basis van de ingrediënten die zij aten niet alleen ontzettend lekkere maaltijden, maar ook snacks en andere tussendoortjes kunt maken. De recepten zijn niet moeilijk, bijzonder smakelijk en geschikt voor vele eetmomenten. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om bewust en gezond te eten en voortaan fitter door het leven te gaan.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Paleo Kerst 2017