Historia special 'de Bloedbaden van WOII'

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

In deze 124 pagina's dikke oorlogsspecial 'de Bloedbaden van WOII' leest u alles over over de buitensporige wreedheden en de heldhaftige zelfopoffering, die in de Tweede Wereldoorlog hand in hand gingen.

Meer info

Op voorraad:

€ 8,95

Productinformatie

In deze 124 pagina's dikke oorlogsspecial 'de Bloedbaden van WOII' leest u alles over over de buitensporige wreedheden en de heldhaftige zelfopoffering, die in de Tweede Wereldoorlog hand in hand gingen. Onze redactie heeft de beste oorlogsartikelen voor u samengesteld. Van de invasie in Normandië tot aan de meest effectieve verzetsbewegingen van Europa en de val van Berlijn.
Lees over de wrede blitzkrieg van Hitler, de behendige Britse piloten in de slag om Engeland, de oorlog onder zee, de genadeloze Slag om Stalingrad en de verschrikkingen van de Holocaust, die allemaal deel uitmaakten van het grootste militaire conflict aller tijden.

Deze speciale uitgave is de eerste in een serie specials van Historia 'Oorlogen en veldslagen'. Met meeslepende verhalen, uitgebreide tijdbalken, gedetailleerde kaarten en prachtige foto's worden de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis belicht.
De specials zijn een musthave voor iedereen die zich interesseert in geschiedenis en oorlogen in het bijzonder. Verzamel ze allemaal!

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Historia special 'de Bloedbaden van WOII'