DE TUIN OP TAFEL 04 - 2017

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

Oogsten in de moestuin is het thema van De Tuin op Tafel editie 4. In de nazomer en herfst is het tijd om te oogsten en te koken. We gaan aan de slag met bijzondere aardappelrassen, smakelijke pompoenen en bijzondere knolletjes zoals de kleurige Ullucus. We nemen een kijkje bij Het Zoete Land, een stadslandbouwproject dat draait op vrijwilligers en waarbij donateurs voor een vast bedrag per jaar mogen oogsten. Angelo Dorny vertelt welke paddenstoelen giftig zijn en welke je smakelijke exemplaren je kunt plukken of zelf telen op je balkon of in je tuin. Hippe Vegetariër Isabel Boerdam schotelt ons gerechten voor met groenten en fruit in de hoofdrol en we koken met Niven Kunz en Regula Ysewijn. Ten slotte vertelt Vera Greutink welke appelrassen het beste zijn voor je favoriete appelgerecht, van tarte tatin tot appelmoes.

De Tuin Op Tafel is er ook als abonnement: 4 nummers voor €19,95

Meer info

Op voorraad:

€ 6,95

Productinformatie

Oogsten in de moestuin is het thema van De Tuin op Tafel editie 4. In de nazomer en herfst is het tijd om te oogsten en te koken. We gaan aan de slag met bijzondere aardappelrassen, smakelijke pompoenen en bijzondere knolletjes zoals de kleurige Ullucus. We nemen een kijkje bij Het Zoete Land, een stadslandbouwproject dat draait op vrijwilligers en waarbij donateurs voor een vast bedrag per jaar mogen oogsten. Angelo Dorny vertelt welke paddenstoelen giftig zijn en welke je smakelijke exemplaren je kunt plukken of zelf telen op je balkon of in je tuin. Hippe Vegetariër Isabel Boerdam schotelt ons gerechten voor met groenten en fruit in de hoofdrol en we koken met Niven Kunz en Regula Ysewijn. Ten slotte vertelt Vera Greutink welke appelrassen het beste zijn voor je favoriete appelgerecht, van tarte tatin tot appelmoes.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: DE TUIN OP TAFEL 04 - 2017