Tuinseizoen meinummer 2017

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

In dit meinummer van TuinSeizoen:
* Zuid-Amerikaanse schoonheden in Vlaanderen; Bij kwekerij Jan De Busschere in Assebroek vind je meer dan 250 verschillende salvia's. Daarmee bezit hij een van de mooiste collecties van de Lage Landen.

* De tuin als apotheek; Jarenlang viel Jekka McVicar in de prijzen met haar prachtige kruiden. Afgelopen jaar maakte de bekende kruidenkweekster in opdracht van St John's Hospice, voor het eerst een showtuin. Het werd een rustgevende plek vol heilzame kruiden.

* Lekker zen!; De tuin als rustgevende, groene oase om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Hoe fijn klinkt dat? In dit artikel lees je hoe je je stadstuin of dat ene verloren hoekje in je tuin verandert in zo'n heerlijke plek.

TuinSeizoen is ook verkrijgbaar als abonnement: Kies hier je korting of cadeau!

Meer info

Op voorraad:

€ 5,99

Productinformatie

* Zuid-Amerikaanse schoonheden in Vlaanderen; Bij kwekerij Jan De Busschere in Assebroek vind je meer dan 250 verschillende salvia's. Daarmee bezit hij een van de mooiste collecties van de Lage Landen. * De tuin als apotheek; Jarenlang viel Jekka McVicar in de prijzen met haar prachtige kruiden. Afgelopen jaar maakte de bekende kruidenkweekster in opdracht van St John's Hospice, voor het eerst een showtuin. Het werd een rustgevende plek vol heilzame kruiden. * Lekker zen!; De tuin als rustgevende, groene oase om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Hoe fijn klinkt dat? In dit artikel lees je hoe je je stadstuin of dat ene verloren hoekje in je tuin verandert in zo'n heerlijke plek.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Tuinseizoen meinummer 2017