Ontdek 1-2016 Technische Triomfen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

In ‘Technische Triomfen‘ lees je alles over de eerste, grootste, snelste en meest visionaire uitvindingen die al zijn gedaan of eraan komen.


Vanaf het boeiende verhaal van een Britse ingenieur die in 1938 zijn stoomlocomotief opjoeg tot 202 km/h, via de huidige technische overwinningen tot een blik op de zogeheten Hyperlooptrein, die een snelheid van 1200 km/h moet gaan halen. En ook:


* Nog even en het passagiersvliegtuig zonder piloten kan de lucht in;
* Het grootste schip ooit vertrekt voor een bijna onmogelijke missie;
* Britse stoomlocomotief weet snelheidsrecord van de nazi's te verpulveren.


Deze special van de makers van Historia en Wetenschap in Beeld is de eerste in een nieuwe reeks luxe verzamelwerken onder de naam: Ontdek!

Meer info

Op voorraad:

€ 10,95

Productinformatie

Toen een Britse ingenieur in 1938 zijn stoomlocomotief opjoeg tot 202 km/h, brak hij niet alleen het wereldrecord, hij boekte ook een symbolische overwinning op het Duitse regime. Nu,78 jaar later, meten we het succes van een uitvinding zelden af aan het verloop van een oorlog – we willen er vooral sneller en makkelijker mee de wereld rond. Een zogeheten Hyperloop-trein moet bijvoorbeeld de magische 1200 km/h bereiken. Lees alles over de eerste, grootste, snelste en meest visionaire uitvindingen die al zijn gedaan of eraan komen.

156 pagina's!

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Ontdek 1-2016 Technische Triomfen