Wetenschap in Beeld nr. 2 2018

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

In dit nummer van Wetenschap in Beeld: Spitsuur op de Maan: De race naar de maan begint weer. Alleen al in 2018 vertrekken er acht missies naartoe, waaronder een bemande. En uiterlijk in 2040 moet de eerste maanbasis klaar zijn.

Verder in dit nummer:
* 2018 - 2023: Sondes verkennen de bodem.
* 2024 - 2030: Mijnrobots graven naar delfstoffen.
* 2031 - 2040: De mens verhuist naar de maan.
* Unieke vondst: pootafdrukken van het echte Jurassic Park.Verder elke maand: Nieuws, Tips & trends, Q&A vraag en antwoord, extra veel quizzen en interactieve artikelen.
Wetenschap in Beeld is ook verkrijgbaar als abonnement: Kies zelf je geschenk bij een jaarabonnement.

Meer info

Op voorraad:

€ 5,95

Productinformatie

Reis mee door de fascinerende wereld van de wetenschap! Wetenschap in Beeld is een boeiend, leuk en prachtig populair wetenschappelijke magazine, met meer dan 3 miljoen lezers wereldwijd! Elke maand de beste reportages op gebied van geschiedenis, cultuur, natuur, lichaam & geest, ruimtevaart en techniek. De diversiteit aan onderwerpen over het klimaat, over geneeskunde, over vooruitstrevende uitvindingen en verbazingwekkende ontdekkingen is enorm en zal u blijven boeien. Plus elke maand: denkpuzzels, feiten belicht uit de archieven, nieuwsberichten uit de wetenschap en techniek, vragen & antwoorden, cijferfeiten en prachtige foto's. Ga mee op reis naar de fascinerende wereld van de wetenschap!

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Wetenschap in Beeld nr. 2 2018