Paleo lifestyle magazine nr. 2 2016

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

De rserveer zonder verzendkosten actie is helaas afgelopen (deze liep tot 12.00 uur)


In deze uitgave:


Asperges! / Maak een handig weekmenu / Home Made Cosmetica / Bloemkool ‘popcorn’ / Romige groentesoep Mangobrood Aspergeroerbak met zalm / Groene gembersmoothie Chocolate chip cookies / Rijstschotel met kip Aardbeiendrink Vanillepudding met verborgen groenten Salade van geroosterde radijs en garnalen en Perengummies. Paleo nummer 02-2016, ligt vanaf 26 maart in de winkel.


Onze nieuwe hoofdredacteur Marinka vertelt je vol enthousiasme waarom zij de Paleo lifetsyle volgt en alle voordelen van Paleo proof eten: je wordt gezonder, energieker, slanker en gelukkiger. 


Paleo is er nu ook als abonnement: 4 nummers € 19,95

Meer info

Op voorraad:

€ 5,95

Productinformatie

Houd je van lekker eten, ben je zuinig op je gezondheid, verlang je soms naar meer energie of kost het je moeite om op je streefgewicht te komen en te blijven? Maak dan kennis met Paleo lifestyle, een inspirerend magazine vol recepten, tips en informatie over deze gezonde en populaire levenswijze. De Paleo lifestyle is gebaseerd op de eetgewoonten van onze voorouders en dit magazine bewijst dat je op basis van de ingrediënten die zij aten niet alleen ontzettend lekkere maaltijden, maar ook snacks en andere tussendoortjes kunt maken. De recepten zijn niet moeilijk, bijzonder smakelijk en geschikt voor vele eetmomenten. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om bewust en gezond te eten en voortaan fitter door het leven te gaan.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Paleo lifestyle magazine nr. 2 2016