DVD Nederland van Boven deel 1+2

Schrijf de eerste beoordeling van dit product|

Op verlanglijst

DVD Nederland van Boven deel 1 + 2
Deze series zijn een ode aan het maakbare Nederland. Met datavisualisaties, prachtige beelden vanuit de lucht en portretten van helden op de grond laat deze serie zien wie wij zijn en hoe wij met onze mentaliteit Nederland gevormd hebben.


Deel 1 bestaat uit:
- 3 discs
- Totale speelduur van 5,7 uur.Deel 2 bestaat uit:
- 3 discs. 
- Totale speelduur van 5,4 uur.

Meer info

Op voorraad:

€ 44,90

€ 29,95


Productinformatie

Set DVD-boxen van seizoen 1 + 2

Nederland van Boven - Seizoen 1

Nederland van Boven is een ode aan het maakbare Nederland. Door middel van datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van helden op de grond laten we zien wie we zijn en hoe onze mentaliteit ons land gevormd heeft.
Wie naar de krioelende mierenhoop kijkt die Nederland is, vraagt zich af waarom ons land niet elke dag totaal vastloopt in een ongelofelijke chaos. Maar wie van bovenaf naar ons land kijkt ziet iets heel anders: een precisie uurwerk. ‘Nederland van Boven’ kijkt vanuit vogelperspectief met behulp van helikopters, paragliders, ballonnen en vliegers naar de ritmes en patronen van Nederland.

Nederland van Boven - Seizoen 2

Nederland van boven laat ons land zien vanuit een spectaculair perspectief. Door middel van datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van mensen op de grond laten we zien wie we zijn en hoe de tijd ons land verandert en veranderd heeft.
Vanuit de lucht zien we Nederland veranderen door de jaargetijden heen, en zien we alle bepalende momenten van onze eigen levenscyclus. In alles wat we zien wordt onze mentaliteit weerspiegeld, de manier waarop wij van dag tot dag, en van generatie op generatie, leven in dit land. Het is een verhaal van vallen en weer opstaan, van kansen zien en nemen, van steeds weer opnieuw het wiel uitvinden en soms van genadeloos op ons gezicht gaan. Een cyclus die steeds hetzelfde lijkt maar tegelijk telkens weer een andere gedaante aanneemt. Waar de eerste serie van Nederland van Boven een ode was aan het maakbare Nederland, is deze tweede serie daardoor vooral een ode aan onze veerkracht.

Totaal: 6 discs
Totale speelduur: 667 minuten

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: DVD Nederland van Boven deel 1+2