De Tuin op tafel 04-2025
In deze editie van De Tuin op Tafel deelt Vera Greutink haar beste tips voor het telen en gebruiken van appels. Ontdek hoe je ook in de winter kunt oogsten in een onverwarmde kas, en leer zelfvoorzienend leven door zaden te winnen uit je eigen oogst. Daarnaast maak je eenvoudig zelf Bokashi-meststof en kook je met kleurrijke bietjes, boordevol vitamines. Alles voor een gezonde en duurzame oogst!
Wil je geen enkel nummer missen? Word abonnee of bekijk een andere editie!
Lees meer
€ 8,50
Aantal op voorraad: 40

- Binnen drie werkdagen bezorgd
- Meer dan 50.000 producten verkocht
- Eenvoudig retourneren

Het magazine De Tuin op Tafel staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. We geven je tips & tricks over het moestuinieren en gaan op bezoek bij moestuinvrienden. Ook geven we je antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.