Dé online shop van uitgeverij Vipmedia
Klantenservice: +31 (0)76 530 17 17

Mis geen enkel nummer van TuinSeizoen

Met een TuinSeizoen abonnement geniet je nog meer van je tuin! Ieder nummer staat boordevol tuininspiratie. Verwonder je over de mooiste tuinreportages, uitgebreide plantenportretten en het laatste tuinnieuws om je tuin nóg mooier te maken. Daarnaast staat TuinSeizoen vol met adviezen van experts én praktische tips voor je siertuin, moestuin, terras en vijver.

 

Ben je een echte tuinliefhebber? Neem dan een abonnement op TuinSeizoen. 

Voordelen van een abonnement:

Waarom een TuinSeizoen abonnement?

Met een TuinSeizoen abonnement ontvang je ieder nieuw nummer als eerste op je deurmat. Het magazine verschijnt 10 keer per jaar. Laat je inspireren door indrukwekkende tuinreportages, praktische adviezen, krijg antwoord op prangende tuinvragen en bewonder diverse tuinontwerpen. Wanneer je nu een abonnement afsluit, profiteer je bovendien van een welkomstkorting of -cadeau. Je betaalt per nummer minder dan in de winkel. 


Extra leuk is dat je met een TuinSeizoen abonnement het magazine ook gratis digitaal kan lezen op je telefoon, tablet of desktop. Dat kan met de VIPKIOSK app. In de app vind je alle exemplaren van TuinSeizoen tot een half jaar terug. Ideaal voor als je onderweg of op vakantie nog even TuinSeizoen wilt lezen, maar niet alle papieren bladen wil meenemen. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van het laatste tuinnieuws en actuele klusjes met onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo weet jij precies wat je wanneer in de tuin kan gaan doen. Met een TuinSeizoen abonnement ontvang je daarnaast ook veel leuke voordelen, zoals kortingen op specials en een leuke verrassing op je verjaardag.

 

Wil je geen enkel nummer van TuinSeizoen missen? Word dan abonnee en profiteer van onderstaande aanbieding. Of bekijk alle actuele welkomstkortingen en -cadeaus via de button hieronder. Liever een los nummer bestellen? Je vindt alle uitgaves van TuinSeizoen op deze pagina. 

Je ben nu ingeschreven voor speciale aanbiedingen